Dongguan Tengyao Electronic Technology Co., Ltd.

Νέα

Το Shangri-la Hotel στο Σίδνεϊ χρησιμοποιεί ξύλινες κάρτες RFID αντί για πλαστικές κάρτες δωματίων
Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-10-08 16:55:12  Hits: 19
\\ Υποστήριξη της προστασίας του περιβάλλοντος, το Shangri

la Hotel στο Sydney Secture-&101; D η αρχική πλαστική κάρτα δωματίου με ξύλινες κάρτες RFID#


   -

at παρόν, το shangri

la Το ξενοδοχείο, το Σίδνεϊ έχει αντικαταστήσει την πλαστική κάρτα δωματίου με μια νέα ξύλινη κάρτα. Επιπλέον, το ξενοδοχείο επίσης προληπτικά παρέχει πόσιμο νερό για τους επισκέπτες, με το στόχο της μείωσης 360.000 πεταμένα πλαστικά μπουκάλια κάθε χρόνο.

Για  --Η πλαστικό-free κύμα έχει σάρωσε το σύνολο της βιομηχανίας ξενοδοχείο, και το Το Shangri

la Hotel στο Σίδνεϊ έχει γίνει ένα καλό παράδειγμα μετά την Καλιφόρνια. Επί του παρόντος, το Shangri

la Hotel, το Σίδνεϊ έχει αντικαταστήσει την κάρτα πλαστικών δωματίων με μια νέα ξύλινη κάρτα. Επιπλέον, το ξενοδοχείο, επίσης, προληπτικά παρέχει πόσιμο νερό για τους επισκέπτες, με στόχο τη μείωση 360.000 πεταμένα πλαστικά μπουκάλια κάθε χρόνο.

&#Another βιώσιμη μέτρο αλλαγή που ελήφθησαν πρόσφατα από το ξενοδοχείο είναι η εισαγωγή της Orca' · S απορριμμάτων τροφίμων Καθαρή τεχνολογία ανακύκλωσης. Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο εξοπλισμός Orca

39 δεν απέφυγαν 39,73 τόνους αποβλήτων που πρέπει να υγειονομηθεί τους τελευταίους έξι μήνες. Επιπλέον, καταστέλλεται επίσης την εκπομπή 34.96 τόνων αερίων θερμοκηπίου και 25,82 κιλά αερίου μεθανίου στην ατμόσφαιρα.


~--

-

"" 


\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n ' Κάθε χρόνο, που μολύνει το περιβάλλον. Οι νέες κάρτες κατοικιών προέρχονται από βιώσιμα δάση με ρυθμό ανάπτυξης 2.4 \\n1. Η νέα κάρτα του σπιτιού είναι κατασκευασμένη από ξύλο και μπαμπού. Έχει ένα chip \\nin rfid, περιέχει ένα λογότυπο λέιζερ \\ninched και είναι ελαφρύ και ανθεκτικό και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. \\ N \\nphilippe kronberg, γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου Shangri \\ Nla στο Σίδνεϊ, δήλωσε: \"Αυτό το ξενοδοχείο ανέκαθεν δεσμευθεί για τον έλεγχο και την ενσωμάτωση των αναδυόμενων προγράμματα προστασίας του περιβάλλοντος που θα χρησιμοποιήσει περισσότερο τις ανανεώσιμες πηγές και τη μείωση της χρήσης χαρτιού, πλαστικών και ορυκτά καύσιμα «\\n \\ ΝΗΕ κατέληξε:. \\ni είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ταξιδιώτες δημοσίευσε το σχέδιο της προστασίας του περιβάλλοντος μας τα κοινωνικά μέσα, τα οποία δείχνουν ότι η ανατροφοδότηση των πελατών μας είναι εντελώς θετική. \\n \\n \\n \\n \\n

Προηγούμενος: Η πρώτη ξύλινη χρε...

Επόμενο: No