Dongguan Tengyao Electronic Technology Co., Ltd.

Νέα

Το υλικό της κάρτας ξύλινου τσιπ
Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-10-08 16:03:50  Hits: 21

wood είναι η πιο φιλική προς το περιβάλλον πρώτων υλών στον κόσμο


nowadays, όλο και περισσότεροι οι καταναλωτές συνειδητοποιούν την ομορφιά της φύσης και ελπίζουν να εισαγάγουν διάφορα στοιχεία της φύσης στο ζωντανό περιβάλλον τους και το ξύλο έχει γίνει α Πολύ δημοφιλής επιλογή. Υπάρχουν ακόμα πολλοί σχεδιαστές διακόσμησης που δεν καταλαβαίνουν το ξύλο και πιστεύουν ότι η χρήση ξύλου είναι μη φιλική προς ταπειρά.

then τα ακόλουθα σημεία θα εξηγήσουν τα χαρακτηριστικά απόδοσης του ξύλου από ένα Επαγγελματική προοπτική: «Το ξύλο είναι η πιο φιλική προς το περιβάλλον πρώτης ύλης στον κόσμο».

&#

wood είναι ένα ανακυκλώσιμο και ανανεώσιμο υλικό. Ως εκ τούτου, είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον από τα άλλα υλικά, όπως τα χημικά συντητόμενα υλικά που εξευγενίζονται από πετρέλαιο.


Τα αυξανόμενα δέντρα πρέπει να απορροφούν το διοξείδιο του άνθρακα και περισσότερο από το 50% της ξηράς ύλης των δέντρων αποτελείται από άνθρακα. Ως εκ τούτου, η παραγωγή ξύλου σε ξύλινα προϊόντα όπως οι πίνακες, οι πόρτες, τα παράθυρα και τα έπιπλα μπορούν να βοηθήσουν στην απορρόφηση του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα και ταυτόχρονα να ανακουφίσουν την κρίση της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Μέσω της συνεχούς αναγέννησης του ξύλου να απορροφούν και να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά το άνθρακα, τα δάση αμερικανικού σκληρού ξύλου έχουν συμβάλει τεράστια συμβολή στο περιβάλλον. \\ N \\n Η κατανάλωση ενέργειας για την παραγωγή και την επεξεργασία του ξύλου είναι πολύ χαμηλή. Στην παραγωγή και την επεξεργασία του ξύλου, καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από άλλα υλικά. Τα δεδομένα δείχνουν ότι η ενέργεια που απαιτείται για την παραγωγή ενός κιλού ξηρού ξύλου είναι μόνο η μισή ενέργεια που απαιτείται για την παραγωγή της ίδιας ποσότητας σκυροδέματος. Σε σύγκριση με άλλα υλικά όπως το χάλυβα, το πλαστικό και το αλουμίνιο, η θερμική αγωγιμότητα του ξύλου είναι πολύ χαμηλή, οπότε είναι ένα εξαιρετικό θερμομονωτικό υλικό. Η μόνωση του ξύλου πάχους 2,5 εκατοστών υπερβαίνει εκείνη του 11,4cm πάχους τοίχου από τούβλα. \\ N \\n \\n \\n

Προηγούμενος: Τη γέννηση και την...

Επόμενο: Η πρώτη ξύλινη χρε...